Molnár & Bányai cégcsoport

ÉRTÉKEINK

BUSINESS THINKING

Cégcsoportunk olyan szolgáltatásokat nyújt ügyfeleink részére, amelyek a számvitel és pénzügyek, adózás, bérszámfejtés és tanácsadás területén jelentős hozzáadott értéket képviselnek. Helyi elérhetőségeink és kapcsolataink ügyfélközpontú szolgáltatást és a gyors megoldásokat biztosítanak. Szakmai ismereteink és ágazati tapasztalataink révén az igényeknek megfelelő és testreszabott szolgáltatáscsomagokat állítunk össze.

KOMPLEXITÁS

Filozófiánk része, hogy ügyfeleink a megoldásokat az MB Partners hálózat tagjaitól kapják meg. A csoporton belül a szolgáltatásokat az alábbi szervezeti egységek végzik.

  • Könyvvizsgálati szolgáltatások – Molnár és Bányai Könyvvizsgáló Kft.
  • Könyvvezetés, adóügyi szolgáltatások, munkaügy, bér és társadalombiztosítási ügyviteli szolgáltatások – Molnár és Bányai Gazdasági Tanácsadó Kft.
  • Jogi tanácsadás – dr. Bányai Péter ügyvédi iroda
  • Interim szolgáltatások – Bon Port Kft.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy nemzetközi háttérrel rendelkező ügyfeleink számára a számviteli, adózási és jogi kérdéseket hatékonyan oldjuk meg. A komplex, határokon átnyúló feladatokat, valamint IT jellegű projekteket a KPMG magyarországi kooperációs partnereként, munkatársaink mellett partnerünk elismert szakmai és ágazati tapasztalataira is építünk.

SZAKÉRTELEM

Munkatársaink szakismerete és tapasztalata lehetővé teszi, hogy összetett szakmai kérdéseket illetve speciális szakismeretet kívánó problémákat is kezeljünk. Szolgáltatásaink személyes jellegét rendkívül fontosnak tartjuk, az ügyféllel való közvetlen kapcsolat és munkatársaink elkötelezettsége elsődleges érték számunkra. Szakembereink folyamatos képzésének és a minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően garantáljuk a szolgáltatásaink magas színvonalát és megbízhatóságát.

Blog

SPECIÁLIS ROBOTOK LEPHETIK EL A PÉNZÜGYI INTÉZETEKET

Kevesen gondolják, hogy már ez a munkakör is automatizálható


Új transzferár szabályok, fokozott ellenőrzés

A transzferár dokumentációk elkészítésének határideje a 2017-es évre vonatkozóan legkésőbb 2018. május 31.


GDPR - Még időben vagyunk!

Amit a GDPR rendeletről érdemes tudni


Szolgáltatások

Hírek

HOA Tagság

Együttműködés lépett életbe a HOA és a Molnár és Bányai cégcsoport között

Adóváltozások 2018

Kivonat az adótörvények 2018. évi változásaiból

Energiahatékonysági beruházás

Energiahatékonysági célokat szolgáló beruházás adókedvezménye

Új transzferár kötelezettség

Új transzferáras kötelezettség - Országonkénti jelentés „CbC” bevezetése